Directievoering implementaties

Implementatie van een hoofdpost of onderhoudsmanagementsysteem vergt veel kennis en ervaring. Als er een aanbesteding voor een hoofdpost (eventueel met nieuwe besturingen of metingen) of onderhoudsmanagementsysteem is uitgevoerd kan LinQiot voor u de implementatie van de genoemde systemen begeleiden.

LinQiot heeft kennis van zowel PLC-besturingen, communicatie, hoofdposten en onderhoudsmanagementsystemen en is in staat de klant te ontzorgen. Daarnaast draagt zorg voor implementaties van overstortmetingen. LinQiot kan zowel als projectleider fungeren maar ook als technische specialist aanschuiven in het implementatietraject. 

REFERENTIES

Samenwerking N. Vechtstromen

Het samenwerkingsverband Noordelijke Vechtstromen is een samenwerking tussen gemeenten en waterschap in het betreffende gebied. De implementatie van de hoofdpost bestond uit meerdere fasen. Bij alle fasen heeft LinQiot de lead genomen om de implementatie in goede banen te leiden door inzet van haar kennis en ervaring. Hiermee heeft LinQiot de deelnemers binnen de samenwerking veel werk uit handen genomen en de ontbrekende kennis aangevuld.

Gemeente Haarlemmermeer

Na een aanbestedingsfase moest de gemeente Haarlemmermeer overstappen naar een andere hoofdpost. De implementatiefase is door LinQiot begeleid tot aan de oplevering. LinQiot was hierbij altijd zowel het aanspreekpunt voor de gemeente als voor de leverancier. Ook heeft de gemeente in een later stadium gekozen om een onderhoudsmanagementsysteem te implementeren. Ook hierbij heeft LinQiot zowel geholpen om de implementatie goed te laten verlopen en de informatie uit verschillende systemen eenduidig samen te brengen zodat de leverancier relatief eenvoudig de data kon verwerken in haar onderhoudssysteem.

Gemeente Purmerend

Nadat een aanbestedingsfase is doorlopen heeft gemeente Purmerend LinQiot gevraagd om de implementatie van de hoofdpost te begeleiden als directievoerder. Niet alleen de hoofdpost moest vervangen worden maar ook besturingen in het veld. Dit proces is succesvol begeleid door LinQiot.

Gemeente Westerwolde

De gemeente Westerwolde had een aantal hoofdpostsystemen in gebruik door gemeentelijke herindeling. Om te komen tot één systeem heeft de gemeente een aanbestedingstraject doorlopen waarna ook de implementatie moest plaatsvinden. LinQiot heeft deze implementatie van de hoofdpost voor haar rekening gehouden.

Gemeente Zundert

De gemeente heeft LinQiot gevraagd om een aanbesteding te schrijven voor overstortloggers. Nadat de leverancier bekend is geworden heeft LinQiot ook de implementatie begeleid.
Meer weten?

Bel ons of vul het contactformulier in als u vragen of interesse heeft in onze diensten. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.