Interim-Management

Bij ons kunt u terecht voor diverse vormen van interim management, waarbij we specifiek expertise bieden op het gebied van directievoering, contract-beheer en coördinatie van samenwerkingsverbanden. Bij ons kunt u rekenen op ervaren vakmensen die beschikken over uitgebreide kennis en expertise in hun vakgebied.

We nodigen u uit om verder te verkennen en meer te ontdekken over onze diensten op het gebied van interim management. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om uw specifieke behoeften te bespreken. We staan klaar om u te ondersteunen en uw organisatie naar een hoger niveau te tillen met onze interim management-oplossingen.

Directievoering onderhoud

LinQiot ontzorgt gemeenten en waterschappen bij het uitvoeren van het onderhoud dat door onderhoudspartijen wordt uitgevoerd. De onderhoudspartijen worden gemonitord op basis van het onderhoudscontract dat is gesloten.

Directievoering implementaties

Implementatie van een hoofdpost of onderhouds-managementsysteem vergt veel kennis en ervaring. Als er een aanbesteding voor een hoofdpost of onderhouds-managementsysteem is uitgevoerd kan LinQiot voor u de implementatie van de genoemde systemen begeleiden.

Contractbeheer telemetrie softwaresystemen

LinQiot heeft ervaring om complexe contracten eenvoudiger te maken voor de gebruikers en kijken waar de mogelijkheden zijn om heldere afstemming met de leveranciers te krijgen. Hiermee wordt de relaties tussen leverancier en samenwerkingsverband versterkt.

Coördinator samenwerkingsverbanden

Om binnen een samenwerking tussen gemeenten en waterschap de eenheid te bewaken is veel coördinatie benodigd. . LinQiot kan de functie als coördinator vervullen om de samenwerking te optimaliseren en het woord ‘samen’ een nieuwe dimensie te geven.